Blockchain i business og dansk design

Formålet med projektet er at afdække, hvordan blockchain-teknologi kan bidrage til en øget værdiskabelse indenfor møbel- og designindustrien ved autentificering og sporbarhed i den global forsyningskæde.

ERfaringer

Blockchain for Transparency, Traceability and Sustainability

Ny rapport afdækker handel- og designbranchens kendskab til blockchain samt udfordringer i forsyningskæden.
Rapport

Blockchainteknologiens potentiale for danske handelsvirksomheder

Læs hvordan handelsvirksomheder kan udnytte blockchainteknologien og dyk ned i de bedste usecases for teknologien.
Rapport

Kan digitale værktøjer understøtte en grøn og cirkulær forretning?

Få inspiration og indblik i, hvordan man som virksomhed kan indtænke ny teknologi og eks. ved hjælp af IoT øge sporbarhed, identifikation for at udvikle nye forretningsmodeller med henblik på cirkulær økonomi og nye services.
Idékatalog

Wehlers kommer tættere på slutbrugeren med Blockchain

Bæredygtighed og cirkulær økonomi har længe været en integreret del af det danske møbelbrand – som med stor begejstring bruger den nye teknologi i sin værdikæde.
Case

Ny teknologi er fremtiden i modebranchen

Sanne Nørgaard fra by Green Cotton erkender, at hun i begyndelsen forsøgte at forstå blockchain-teknologien – det er hun stoppet med, og nu udnytter hun til gavn for virksomheden og forbrugerne i stedet de enorme muligheder, blockchain byder på.
Case

De studerende tog med kyshånd imod Blockchain

Lifestyle & Design Cluster, CBS og KEA satte fremtidens designprocesser i modebranchen og blockchain-teknologien i centrum – det kom der en dynamisk, innovativ og lærerig dag ud af i selskab med specialister og virksomheder.
Case

På vej mod en agenda for blockchain og verdensmålene

Professor Jan Damsgaard og Professor MSO, Rony Medaglia opdagede at der manglede videnskabelig behandling af blockchainsteknologiens potentiale for at katalysere den bæredygtige dagsorden der ligger i FN’s verdensmål.
Artikel

Projektet udføres af CBS i samarbejde med DI Handel og Lifestyle & Design Cluster

Læs mere på
blockchainbusiness.dk