Vilkår og privatlivspolitik

Brugen af www.blockchainacademy.dk er underlagt nedenstående betingelser. Såfremt du ikke kan acceptere betingelserne, beder vi dig forlade blockchainacadmy.dk uden at gøre yderligere brug af den.

Behandling af personoplysninger

Alexandra Instituttet indsamler oplysninger om dig, når du f.eks. beder om adgang til videomateriale fra www.blockchainacademy.dk. Alexandra Instituttet indsamler i den forbindelse personoplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse og arbejdsplads. E-mailadresser anvendes udelukkende til at udsende information om relevante blockchainaktiviteter og behandles fortroligt. Du kan til enhver tid til- og afmelde e-mails fra Blockchainacademy.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: alexandra@alexandra.dk.

Websitet ejes og publiceres af:
Alexandra Instituttet A/S
Åbogade 34
8200 Aarhus N
Tlf. 70 27 70 12
alexandra@alexandra.dk
CVR nr. 24 21 33 66