Our story

Academy

Akademiet er en række uddannelsestilbud bygget op omkring Danmarks førende blockchaineksperter. Vi tilrettelægger undervisningsforløb, som vil løfte industriens og beslutningstageres viden og indsigt i de muligheder, som den nye teknologi kan tilbyde danske virksomheder. 

Akademiets uddannelsestilbud vil være frit tilgængeligt for alle på en digital platform, der tilrettelægges som en hjemmeside. Hjemmesiden drives af organisationens aktører og ledes af en styregruppe, og vil være omdrejningspunkt for koordination af uddannelses- og kompetenceforløbene, præsentation af indhold og curriculum af tilbuddene og formidle kontakt til instruktører, undervisere og cases. 

Målgruppen for undervisningsforløbene er ledere og forretningsudviklere i alle danske virksomheder, hvor blockchain kan være relevant. Derudover vil der blive udbudt korte uddannelsesforløb til aktører i det organisatoriske, akademiske samt politiske miljø, der på forskellig vis kan påvirke udviklingen af et sundt økosystem omkring blockchain.